Aangepast programma Wandeldriedaagse zondag 18 juni

Vanwege de warme weersvoorspellingen willen we extra voorzorgsmaatregelen nemen voor de Wandeldriedaagse op zondag 18 juni. Deze dag zal er dus anders uit zien.

De groepen eindigen zoals normaal op het parkeerterrein van het Dendron College voor wat drinken en een pauze. Maar er zal geen defilé worden gehouden. Veel groepen zouden anders erg lang op elkaar moeten wachten in de hete zon.

Na hun pauze mogen de groepen op eigen gelegenheid het laatste stuk naar het Wilhelminaplein lopen. We verwachten dat vanaf 12.30 uur al groepen aangemoedigd kunnen worden op de laatste meters, langs de normale defilé route. Dus níet pas vanaf 14.00 uur zoals gebruikelijk.

Op het Wilhelminaplein krijgen de kinderen en hun begeleiders de medailles uitgereikt. Na ontvangst van de medaille kunnen kinderen en/of hun ouders er zelf voor kiezen om voor de gezelligheid op het plein te blijven óf vanwege de warmte eerder naar huis te gaan.

We adviseren iedere deelnemer dringend om zelf voldoende water mee te nemen tijdens alle wandeldagen. Extra water zal, indien nodig, bij de organisatie verkrijgbaar zijn.

Bescherm jezelf goed tegen de zon, dan gaan we samen 3 hele mooie dagen tegemoet!

Hartelijke groet,
Organisatie Wandeldriedaagse Horst aan de Maas