Starttijden 16 juni vervroegd vanwege EK-wedstrijd Nederland-Polen

We hebben een belangrijke update met betrekking tot de Wandeldriedaagse van Horst aan de Maas op zondag 16 juni. Vanwege de EK-wedstrijd tussen Nederland en Polen, die om 15:00 uur begint, hebben we besloten om de starttijden voor alle afstanden met een uur te vervroegen. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen zowel van de Wandeldriedaagse als van de spannende voetbalwedstrijd kan genieten.

De aangepaste tijden

Hieronder vind je de aangepaste starttijden:

  • 20 km – tussen 08:00 en 09:00 uur
  • 15 km – 09:15 uur
  • 10 km – 10:00 uur
  • 5 km – 10:30 uur
  • Defilé – 13:00 uur

Zorg ervoor dat je 15 minuten voor vertrektijd aanwezig en als groep compleet bent, zodat je niets van dit prachtige evenement hoeft te missen. We kijken ernaar uit om samen met jullie te wandelen en te genieten van een gezellige dag vol plezier en sportiviteit.

Feestelijke afsluiting Wandeldriedaagse

Zoals je van ons gewend bent, staat er na afloop van de Wandeldriedaagse een DJ op het podium op het Wilhelminaplein. Terwijl de wandelaars het dorp binnenkomen en hun welverdiende medaille in ontvangst nemen, zorgt de DJ voor de perfecte beats om de sfeer erin te houden.

Maar het feest stopt daar niet. Na het officiële gedeelte gaat de DJ nog even door, zodat je kunt blijven genieten van de beste hits.
Neem plaats op het terras van onze Hôrster horeca en geniet van een hapje en een drankje.