Succesvolle Wandel Drie Daagse 2021

Afgelopen weekend was het eindelijk zover: Wandel Drie Daagse 2021. Na een jaar niets kunnen organiseren was het fijn om weer wandelende groepen door de straten te zien trekken. Weliswaar in eigen dorp, met kleine groepjes en zonder defilé op het Wilhelminaplein. Het enthousiasme was er niet minder om en we hebben ontzettend leuke foto’s voorbij zien komen en veel leuke reacties gehad.

Enthousiasme creëert leuke initiatieven

Het niet kunnen samen wandelen hield de enthousiaste wandelaars niet tegen. Uit nagenoeg elk dorp kwamen de aanmeldingen binnen en iedereen gaf er zijn eigen draai aan. De vraag aan de wandelaars was: vorm groepjes van maximaal 6 kinderen en bepaal je eigen route van 5, 10 of 15 kilometer. Uiteraard is dit iedereen gelukt.

Sommige groepjes gingen nog net een stapje verder. Naast het wandelen organiseerde Kindervakantiewerk Griendtsveen zelf een defilé op zondag, waarbij ouders hun eigen kinderen weer op konden vangen. Uiteraard volgende de corona-voorschriften. Ook groep 8 van Basisschool De Doolgaard ging net een stapje verder. Ze zorgden ervoor dat alle schoolverlaters meewandelden en ze hadden speciaal t-shirts laten drukken voor de gehele groep. En ook in andere dorpen werden groepen op zondag ontvangen door ouders.

Ook de 20 kilometer wandelaars waren weer van de partij dit jaar. Helaas niet zoveel als voorgaande jaren, maar dat geldt ook voor de 5, 10 en 15 kilometer wandelaars.

Op de gevoelige plaat

We hebben veel foto’s ontvangen op onze Facebook pagina en via e-mail. Het is erg leuk om te zien hoeveel plezier iedereen heeft gehad tijdens het wandelen. En daarmee hebben wij toch ons doel weer bereikt: het bezorgen van wandelplezier aan de jongeren van Horst aan de Maas.

Deze hebben we allemaal verzameld in een fotoalbum op onze website en vind je hier terug.

Editie 2021