Deelnemen

De Wandeldriedaagse is een evenement waar jaarlijks naar uitgekeken wordt. Door de wandelaars, jong en oud, scholen en andere groepen. Vanaf de eerste dag tot aan het laatste moment op het Wilhelminaplein is het één groot feest.

Het gastdorp

Elk jaar kiezen we een ander gastdorp. De wandelroute op zaterdag zal door het gastdorp trekken. Zo leer je ook tijdens het wandelen de mooie plekjes van elk dorp kennen.

In 2024 is Melderslo het gastdorp van de Wandeldriedaagse.

Het defilé

Zoals elk jaar sluiten we de Wandeldriedaagse op zondag af met een defilé. Alle deelnemers wandelen vanaf het Dendron College via de Gebr. van Doornelaan, Meterikseweg, Jacob Merlostraat, Herstraat, Veemarkt, naar het Wilhelminaplein. Daar worden de wandelaars ontvangen door vele toeschouwers.

De beloning

Naast het ontvangst door de vele toeschouwers, ontvangen de wandelaars een medaille. Het bewijs dat ze de Wandeldriedaagse volledig en succesvol gelopen hebben.

Buiten de medailles, ontvangt één van de deelnemende groepen een aanmoedigingsprijs op basis van hetgeen de organisatie tijdens de 3 wandeldagen allemaal heeft gezien.