Deelnemen

De Wandel Drie Daagse is een evenement waar jaarlijks naar uitgekeken wordt. Door de wandelaars, jong en oud, scholen en andere groepen. Vanaf de eerste dag tot aan het laatste moment op het Wilhelminaplein is het één groot feest.

Het programma voor Wandel Drie Daagse 2021 is ook weer rond. Hieronder vind je het programma voor deze editie.

Het gastdorp

America

Elk jaar kiezen we een ander gastdorp. De wandelroute op zaterdag zal door het gastdorp trekken. Zo leer je ook tijdens het wandelen de mooie plekjes van elk dorp kennen.

Ook in 2021 hebben we in verband met de aangepaste editie, geen gastdorp. Daarom zal America het gastdorp zijn voor de editie 2022.

Het defilé

Zoals elk jaar sluiten we de Wandel Drie Daagse op zondag af met een defilé. Alle deelnemers wandelen vanaf het Dendron College via de Gebr. van Doornelaan, Meterikseweg, Jacob Merlostraat, Herstraat, Veemarkt, naar het Wilhelminaplein. Daar worden de wandelaars ontvangen door vele toeschouwers.

In verband met de aangepaste editie, zal er in 2021 geen defilé plaatsvinden.

De beloning

Naast het ontvangst door de vele toeschouwers, ontvangen de wandelaars een medaille. Het bewijs dat ze de Wandel Drie Daagse volledig en succesvol gelopen hebben.

Buiten de medailles, wordt ook de wisselbeker uitgereikt. De wisselbeker gaat naar de groep die de meeste punten verzamelt voor onder andere orde, netheid en plezier. En hou je de wisselbeker drie jaar lang in je groep, dan mag je hem voorgoed op je schoorsteenmantel zetten.