Verkeershelden gezocht!

Hallo daar! Ben jij klaar om een verschil te maken? De bruisende Wandeldriedaagse van 2024 staat voor de deur en we hebben jouw hulp nodig om het veilig en plezierig te maken!

Als organisatoren van dit fantastische evenement zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om op te treden als verkeersregelaars. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat alle wandelaars, vooral de groepjes kids, zonder zorgen kunnen genieten van deze geweldige wandelervaring.

Wat houdt het in om een verkeersregelaar te zijn?

Als verkeersregelaar help je mee het verkeer soepel te laten verlopen op belangrijke plekken langs de route van de Wandeldriedaagse. Geen zorgen, je krijgt de nodige training en uitrusting om deze rol te vervullen. En het beste deel? Je wordt onderdeel van een geweldig team én maakt een positieve impact op de gemeenschap.

Hoe kun je meedoen?

Als je 18 jaar of ouder bent en bereid bent om een paar uur van je tijd te geven tijdens de Wandeldriedaagse 2024, dan zijn we op zoek naar jou! Meld je aan via het aanmeldformulier hieronder en draag bij aan dit fantastische evenement.

Schrijf je in en maak de Wandeldriedaagse onvergetelijk!

Laten we samen de Wandeldriedaagse van 2024 een onvergetelijke ervaring maken, vol avontuur en veiligheid voor iedereen. Doe mee als verkeersregelaar en help mee dit evenement tot een succes te maken!

Voor meer informatie of om je aan te melden, neem contact op via het formulier hiernaast. We kijken uit naar jouw bijdrage aan dit geweldige initiatief!