Wandel Drie Daagse 2021 gaat door!

Eindelijk kunnen we weer gaan wandelen: Wandel Drie Daagse 2021 gaat door! Groepjes kinderen die luid zingend en in schooltenue kilometers afleggen in Horst aan de Maas. Een editie die er anders uit gaat zien, maar zeker net zo leuk wordt.

In verband met de corona maatregelen kunnen de Wandel Drie Daagse nog niet plaats vinden zoals we gewend zijn. Daarom gaan we enkele zaken anders aanpakken.

Deelnemers

Alleen basisschoolkinderen uit gemeente Horst aan de Maas, KVW Griendtsveen en Stichting Dichterbij mogen zich inschrijven voor de Wandel Drie Daagse 2021. De basisscholen, verenigingen en stichtingen helpen bij het vormen van de groepen wandelaars. Deze groepen bestaan uit maximaal 6 wandelaars, begeleid door 2 volwassenen.

Wandel Drie Daagse 2021 gaat door!

Inschrijving

Eén begeleider heeft de rol als hoofdbegeleider en is verantwoordelijk voor de inschrijving van de groep via de website wandeldriedaagse.nl. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de website een nieuw jasje te geven. Hierdoor is het straks ook mogelijk om de registratie rechtstreeks via Stichting Wandel Drie Daagse Horst aan de Maas te laten lopen.

Ook zal de hoofbegeleider de contactpersoon zijn en is hiermee verantwoordelijk voor de communicatie richting de ouders van de kinderen die hij/zij begeleid. Wij gaan deze contactpersoon informeren via e-mail en eventueel telefonisch.

De routes

Er kan ingeschreven worden voor de afstanden 5, 10 en 15 kilometer. Hoe deze routes eruit zien, wordt door de begeleiders zelf bepaald. Enige voorwaarde is dat deze wandelroutes zich beperken tot de dorpsgrenzen waar de basisschool zich bevind.

Nog op zoek naar inspiratie voor mogelijke wandelroutes? Klik dan hier voor de wandelroutes die in het verleden gewandeld zijn.

Vragen

Mocht je nu al vragen hebben over Wandel Drie Daagse 2021, neem dan contact met ons op. Vul het formulier op deze pagina in en wij sturen u spoedig een antwoord op uw vraag.