We gaan weer wandelen!

Wat hebben we het toch gemist! Samen wandelen en plezier maken in ons mooie Horst aan de Maas. Dit jaar kunnen en mogen we weer. De Wandeldriedaagse is terug van weg geweest!

In het weekend van 17 t/m 19 juni is het weer zover. Drie dagen wandelen door de mooiste plekjes binnen de gemeente Horst aan de Maas. Dit jaar doen we America aan als gastdorp en sluiten we traditioneel de Wandeldriedaagse af met het defilé op het Wilhelminaplein. Dit wil je toch niet missen!

Wandel jij mee?

Binnenkort kun jij je weer inschrijven. Zitten je kinderen nog op de basisschool, dan geef jij hen op via de school. Hierover ontvang je binnenkort informatie via een van de officiële informatiekanalen van de school.

Wil je alle dagen meewandelen als individuele wandelaar of aan de 20 kilometer op zondag 19 juni? Meld je dan via het inschrijfformulier dat snel beschikbaar komt op de website van de Wandeldriedaagse. Hou hiervoor onze socials en de lokale nieuwsmedia in de gaten.

Succesvolle Wandel Drie Daagse 2021

Vrijwilligers gezocht!

Naast wandelaars zijn wij ook nog op zoek naar vrijwilligers. Wil jij graag meedoen met een goed team dat elk jaar weer een groots opgezette Wandeldriedaagse in Horst aan de Maas organiseert? Denk en doe je graag met ons mee om dit mooie wandelevenement elk jaar weer een beetje beter te maken? Dan zoeken wij jou!

We zoeken vrijwilligers die ervoor helpen zorgen dat voorafgaand aan en tijdens de Wandeldriedaagse alles op rolletjes loopt. Wij kunnen bijvoorbeeld nog handjes gebruiken bij het:

  • Regelen van het verkeer
  • Maken van foto’s en video
  • Het klaarmaken van lunchpakketjes
  • Het vormen van de routes
  • En nog veel meer…

Ook zijn we nog op zoek naar collega-bestuursleden. Wij houden 4 à 5 keer per jaar een voorbereidingsoverleg en wij verdelen de taken onderling in goed overleg. Kom gerust een keer meeluisteren met een vergadering om te zien of het wat voor je is.

Meer informatie over het vrijwilligerswerk of je aanmelden als vrijwilliger, neem dan contact met ons op.